Het concert van het koor Zingen voor je leven Leeuwarden op 29 september j.l. is door het publiek met veel enthousiasme ontvangen. De dorpskerk van Huizum waar het optreden plaats vond, was uitverkocht. Het koor gaf het concert ter gelegenheid van haar 10 jarig bestaan. (foto’s Dick Feenstra)

Concert 29 september 1

Herinneringsboekje en in het zonnetje
Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan is ook een herinneringsboekje uitgegeven. Daarin staat het ontstaan en het belang van het koor beschreven. De bezoekers van het concert waren de eersten die  het boekje mochten ontvangen. Wilt u het boekje ontvangen, dan kunt u ons mailen. Daarnaast werd dirigent Hinke Jelsma in het zonnetje gezet. Zij begeleidt het koor al 10 jaar lang met enthousiasme.

Recept
In de pauze werd bij de koffie en thee Amadolu geserveerd. Dit is een speciaal koekje dat gemaakt is door Yolanda, een van de leden van het koor, naar aanleiding van het vrolijke liedje Amadolu. Het recept kunt u hier downloaden: Recept Amadolu koek.

Ondersteuning
Het project (NOG) 10 jaar Zingen voor je Leven Leeuwarden is ondersteund door Streekwurk Noard West van de provincie Fryslân middels advies en subsidie en de gemeente Leeuwarden met een donatie. Het concert en het herinneringsboekje waren een belangrijk onderdeel van dit project.

MEER FOTO’S VAN HET CONCERT